Lasten harrastustoiminta on jälleen käynnistynyt monessa kunnassa. Useat ryhmät ovatkin jo täyttymässä energiaa pursuvista lapsista. Tiedossa on vauhdikas syksy. Mahtavaa!

 

Pitkät ja kenties yksinäisetkin iltapäivät vaihtuvat jälleen riemukkaisiin jälleennäkemisiin sekä yhteiseen puuhailuun, kun harrastusryhmät starttaavat toimintansa koulupäivien jälkeen: on hauska nähdä kavereita ja päästä liikkumaan mukavan ohjaajan kanssa. Parasta on kuitenkin se, kun pääsee leikkimään ja pelaamaan yhdessä muiden kanssa.

Harrastustoiminta on tärkeä osa monen lapsen arkipäivää. Siellä koetaan liikunnan ja oppimisen iloa, nähdään ja saadaan uusia kavereita, päästään opettelemaan uusia taitoja – kenties jopa ylittämään omia rajoja. Lisäksi harrastuksissa opetellaan toimimaan itsenäisesti, ilman omia vanhempia.

 

Monet lapsista ovat jälleen löytämässä takaisin harrastusten pariin

Korona keskeytti monet harrastukset keväällä. Kun koulut samanaikaisesti siirtyivät etäopetukseen ja liikuntaharrastukset jäivät pois, väheni niin arkiliikunta kuin ohjattukin liikunta monen lapsen kohdalla merkittävästi.

Onneksi paluu harrastusryhmiin on jo alkanut. Vetovoimaiset ryhmät ja osaavat ohjaajat innostavat lapsia tulemaan mukaan. Hyvä käsihygienia, hihaan yskiminen ja järkevä toiminnan organisointi onkin jo tuttua monessa Lasten Liike -ryhmässä.

 

Lasten Liike tukee liikunnallista harrastustoimintaa tänäkin vuonna yhdessä kumppaniensa kanssa

Lasten Liikettä tukevat monet kumppaniyritykset sekä lahjoittajat. Se on erinomainen tapa olla mukana yhteiskunnallisesti merkittävässä toiminnassa.

Lasten Liikkeen avulla lisäämme lasten hyvinvointia ja elämme mukana perheiden arjessa. Lasten liikkumattomuus ja syrjäytyminen ovat asioita, joihin haluamme palavasti puuttua. Ilman tukijoita Lasten Liike -toiminta ei olisi mahdollista, toteaa liiketoimintajohtaja Mikko Selin ja kiittää kaikkia tukijoita.

Tule mukaan ja tue lasten liikuntaa! Lue lisää täältä.

 

***

Lasten Liike on iloista liikkumista sopivan rennosti ja laadukkaasti järjestettynä. Ryhmät ovat kaikille avoimia liikunnallisia harrastusryhmiä, joihin kaikki ovat tervetulleita – likunnallisia erityistaitoja ei tarvita. Mukaan tavoitellaan erityisesti niitä lapsia, joilla ei vielä ole liikuntaharrastusta.