KUINKA MUKAAN?

LASTEN LIIKKEEN TUKEMA TOIMINTA STARTTAA LUKUVUODEN 2017 ALUSSA

Kuinka mukaan

ILMOITTAUDU KERHOON

Kerhoihin ilmoittautuminen aukeaa pian. Malta vielä hetki.

Lasten Liike toimintaa järjestävät paikkakunnat ja seurat julkaistiin täällä. Yhteensä mukana on 57 eri paikkakuntaa ja 207 kerhoa.

Lasten ilmoittautuminen mukaan toimintaan aukeaa paikkakunnasta riippuen elo-syyskuun aikana näiden nettisivujen kautta. Ilmoittautumisjärjestelmänä toimii koko urheiluyhteisön Suomisport-järjestelmä.

Seuraa meitä Facebookissa tai tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisenä tiedon ilmoittautumisesta!

Luodaan yhdessä lapsille hyvä päivä liikunnan avulla!

 

Mikä Suomisport?

Lasten Liike kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-palvelussa. Suomisport on Olympiakomitean ylläpitämä urheiluyhteisön digitaalinen palvelu. Tavoitteena on, että jokainen liikkuja pystyy yhden järjestelmän kautta ostamaan lisenssejä, osallistumaan liikunta- ja urheilutapahtumiin sekä ylläpitämään omaa liikkujan profiilia.  Vanhemmat hallinnoivat omia ja alaikäisten lastensa tietoja. Palveluun on rekisteröitynyt yli 50 000 suomalaista liikkujaa.

Kuinka saan kouluni tai seurani mukaan toimintaan?

Lasten Liike iltapäivä toimintaa järjestävät urheiluseurat ja muut paikalliset yhdistykset. Lukuvuoden 2017-2018 kerhovalinnat on tehty. Avaamme ensi keväänä haun uusille Lasten Liike kerhoille. Seuraa siis viestintäämme alkuvuodesta 2018.

 

SYKSYLLÄ ALKAA

KERHOA!