Mikä on Lasten Liike

MIKÄ ON LASTEN LIIKE?

Mikä on Lasten Liike

LIIKUNNAN LISÄÄMINEN YHTEINEN TAVOITE

Lasten Liike iltapäivien tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus osallistua maksuttomaan tai hyvin edulliseen liikunnalliseen kerho- tai harrastustoimintaan.

Toiminnan ajoituksella iltapäiviin haluamme helpottaa perheiden arkea ja vähentää yksinäisiä iltapäiviä.

Tällä hetkellä kouluissa järjestettävä iltapäivien liikunnallinen kerhotoiminta tavoittaa vain 27 % lapsista ja tutkimusten mukaan vain 2/3 lapsista liikkuu tarpeeksi.

MITEN?

Lasten Liikkeen toiminnasta ja ohjauksesta vastaavat paikalliset seurat ja yhdistykset. Toimintaa toteutetaan lapselle tutussa kouluympäristössä tai koulujen lähellä olevilla liikuntapaikoilla. Lasten Liike on pääosin yritysten rahoittama ja sitä koordinoi kattotasolla Suomen Olympiakomitea sekä alueellisesti liikunnan aluejärjestöt.

Tuemme olemassa olevaa toimintaa ja luomme mahdollisuuksia uusien kerhojen käynnistymiseen.

Toiminta on lapsille ilmaista tai hyvin edullista ja monilajista matalan kynnyksen liikuntaa, joka kehittää liikunnan perustaitoja monipuolisesti.

TÄLLÄ HETKELLÄ

%

Lapsista on liikunnallisen iltapäiväkerhon ulkopuolella

MILLOIN?

Kerhot starttaavat liukuvasti elo-lokakuussa 2017. Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu nettisivujemme kautta valitsemalla paikkakunta, koulu ja kerho. Ilmoittautuminen viedään loppuun Suomisport-ilmoittautumisjärjestelmässämme.

Tutustu siis etusivultamme missä Lasten Liike toimintaa järjestetään!

MITEN LAPSI MUKAAN TOIMINTAAN?

Ilmoittautuminen Lasten Liike kerhoihin tapahtuu etusivultamme valitsemalla paikkakunta, koulu ja kerho.

Ilmoittautuminen viedään loppuun Suomisport-järjestelmässämme. Vanhemman tulee ilmoittautumisen yhteydessä antaa omat sekä lapsensa tiedot.

KERHOJA TOIMII

PAIKKAKUNNALLA

TOIMINNAN JÄRJESTÄJILLE

Seuroille ja muille toimintaa järjestäville tahoille tarkoitettua tietoa löydät Olympiakomitean sivuilta