Nyt on erityisen hyvä syy valita lapsen syysjalkineiksi juuri Reimat, sillä valitsemalla lapselle Reima-kengät olet mukana tukemassa Lasten Liike -iltapäiväkerhotoimintaa. Reima lahjoittaa puolestasi jokaisesta kenkäparista 4 euroa vauhdittamaan Lasten Liikettä!

Liikunnan riemu kuuluu kaikille, mutta ennen kaikkea lapsille. Olympiakomitean koordinoima Lasten Liike tarkoittaa maksuttomia iltapäiväkerhoja, joihin kaikki lapset ovat tervetulleita. Kerhotyön tavoitteena on, ettei yhdenkään lapsen tarvitsisi kokea yksinäisyyttä koulun jälkeisinä iltapäivinä.

-Korona on näyttänyt, mikä merkitys harrastuksilla on lasten ja koko perheen hyvinvoinnille. Lasten Liikkeen avulla haluamme taata jokaiselle lapselle mahdollisuuden harrastaa turvallisessa ja iloisessa ympäristössä myös taloudellisesti tiukkoina aikoina, kertoo Mikko Selin Suomen Olympiakomiteasta.

Olympiakomitea kokoaa Lasten Liike -hankkeen piiriin yrityksiä ja urheiluseuroja tekemään yhdessä työtä lasten liikuttamiseksi. Yritykset lahjoittavat rahaa, jonka avulla seurat voivat pyörittää iltapäiväkerhotoimintaa.

Reiman kaltaiset yritykset näyttävät esimerkkiä siitä, kuinka yritykset ovat mukana ratkaisemassa yhteiskunnallisia ongelmia ja tuovat hyvää energiaa Suomeen, jatkaa Selin.

Lasten Liike kerhojen ideana on tuoda iltapäivien maksuttomat liikuntakerhot jokaisen lapsen ulottuville. Kerhojen toiminnasta vastaavat paikallisten yhdistysten koulutetut ohjaajat, ja kerhot rahoitetaan yritysten ja kuntien tuella.

 

Reima tukee aktiivista lapsuutta

Reiman tavoitteena on luoda arkeen pieniä ilon hetkiä, joista kertyneitä muistoja lapsi kantaa mukanaan aikuisuuteen saakka. Lapsissa on tulevaisuus, ja aikuisten tehtävä on huolehtia, että jokainen lapsi saisi hyvät eväät terveeseen elämään ja intoa oppimiseen. Parhaassa tapauksessa iltapäiväkerho voi sytyttää liikunnan kipinän paitsi lapsessa, myös koko perheessä.

Reima lahjoittaa kampanja-ajan aikana ostetuista kengistä 4 euroa vauhdittamaan Lasten Liikettä. Kampanja-aika jatkuu 23.8.2020.

Nyt, jos koskaan on aika hankkia lapselle hyvät kengät, joissa pienet jalat vievät turvallisesti kohti suuria seikkailuja. Lue lisää kampanjasta Reiman sivuilta: https://www.reima.com/fi/lasten-liike