TUE TOIMINTAA

ILMOITA YRITYKSESI MUKAAN

YRITYKSESI ON TERVETULLUT MUKAAN TEKEMÄÄN HYVÄÄ

Lasten Liikkeen toiminta rahoitetaan pitkälti yritysten tuella. Taloudellinen tuki toimintaan tulee yrityksiltä, jotka haluavat olla mukana yhteiskunnallisesti merkittävässä toiminnassa.

Isona tavoitteena on tuoda liikuntakerhot jokaisen lapsen ulottuville. Lukuvuonna 2017-2018 tavoitteenamme oli tukea 125 kerhoa. Kiitos yrityskumppaneidemme ylitimme tämän tavoitteen ja syksyllä 2017 aloitti 200 kerhoa 50 paikkakunnalla. Tavoitteemme on asetettu kolmevuotisiksi siten, että toiminnan määrä tuplaantuu joka vuosi.

Kutsumme yrityksesi rakentamaan puitteita suomalaiselle iltapäivätoiminnalle!

Yrityksille Lasten Liike iltapäivä tarjoaa mahdollisuuden konkreettiseen suomalaisten arkeen vaikuttavaan vastuullisuustekoon. Yritysten tuella maksetaan mm. kaikki kerho-ohjaajapalkkiot.

Kun yrityksesi haluaa edistää lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia niin ota yhteyttä:

Mikko Selin

mikko.selin @ olympiakomitea.fi

p. 050 596 7086

TUTUSTU KUMPPANEIHIMME!

 

Näin tukiamme kertovat itse, miksi ovat mukana Lasten Liikkeessä:

 

PERUSTAJAKUMPPANI

”Vuosina 2015-2016 kymmenellä eri paikkakunnalla toteuttamamme erittäin positiivisen vastaanoton saanut Lasten Liike -pilotti vakuutti meidät siitä, että toimintaa kannattaa jatkaa.

Fazerille on kunnia-asia olla mukana lasten liikkeen lisäämisessä käynnistyvän laajemman toiminnan kautta. Haluamme hankkeen avulla kohdistaa tukeamme isommalle joukolle ja samalla olla vaikuttamassa meille tärkeään teemaan, lasten hyvinvointiin. Liikkumattomuuteen puuttumisella voi olla merkittävä vaikutus koko Suomen elinvoimaisuudelle.

Olen hyvilläni siitä, että mukaan on jo tässä vaiheessa lähdössä muitakin yrityksiä.”

Christoph Vitzthum, konsernijohtaja

PÄÄKUMPPANI

”Tämän hienon hankkeen pääkumppanuus on HK:n lahja 100-vuotiaalle Suomelle. Kumppanuus ilmentää hyvin sitä, että haluamme olla mukana parantamassa suomalaisten arkea nyt ja tulevaisuudessa.

Lähdemme innolla mahdollistamaan liikunnallista iltapäivää lapsille ja toivottavasti hanke laajenee avullamme osaksi lasten jatkuvaa iltapäivätoimintaa.”

Kim Lindholm, markkinointipäälikkö

KUMPPANIT

”Haluamme olla mukana kumppanuuksissa, joilla on suuri vaikutus perheiden hyvinvointiin ja paikkakuntien elinvoimaisuuteen.

Liikunnan lisäämisellä on useita suotuisia vaikutuksia ja tutkimusten mukaan se esimerkiksi edistää oppimista. Hienoa on myös se, että Lasten Liikkeen tuella järjestetty iltapäivätoiminta helpottaa perheiden arjen hallintaa.”

Pirkko Harrela, sidosryhmäsuhdejohtaja

”Kun lapsi tulee kotiin hymyilevänä, punaposkisena ja vaatteet ruohonvihreässä on takana onnistunut päivä.

Elämäntapojen muuttuessa ja harrastusten kustannusten yhä noustessa, me haluamme olla mukana tukemassa laadukasta paikallista toimintaa, joka rohkaisee lapsia liikkumaan, kokemaan ja oppimaan uutta. Lasten Liike on tähän oivallinen keino.”

Eeva-Leena Tiainen, markkinointipäällikkö

”Jokaiselle lapselle on annettava mahdollisuus liikkua. Liikunta luo pohjaa terveellisille elämäntavoille, kehittää sosiaalisia taitoja ja auttaa lasta keskittymään, mikä puolestaan tehostaa uuden oppimista.

On hienoa, että saamme olla mukana tässä yhteisessä ponnistuksessa, joka toivottavasti auttaa monia lapsia löytämään itselleen mieluisia tapoja liikkua, ulkoilla ja harrastaa yhdessä toisten kanssa.”

Elina Björklund, toimitusjohtaja

LÄHDETKÖ MUKAAN?

Lähetä yhteydenottopyyntö

7 + 13 =