Lasten Liike kerhot ovat startanneet usealla paikkakunnalla syyskuun alusta alkaen.

Löydät kerhot etusivultamme www.lastenliikeiltapaiva.fi ”Ilmoittaudu kerhoon” -kohdasta. Riippuen kerhojen toiminnasta vastaavista tahoista ja kerhojen tarkasta alkamisajankohdasta, uusia kerhoja avautuu aina lokakuulle saakka. Seuraa siis tilannetta nettisivuiltamme ja ilmoita kerholainen mukaan! Kevään 2018 osalta kerhojen tietoja päivitetään joulukuussa.

Tarkista oman paikkakuntasi muut harrastusmahdollisuudet

Lasten Liike iltapäivät toimintaa on tarjolla 57 paikkakunnalla lukuvuonna 2017-2018. Julkaisimme ensi vaiheessa mukana olevat paikkakunnat täällä. Lukuvuonna 2018-2019 toimintamme tulee laajenemaan yhä useammalle koululle ja paikkakunnalle. Tulemme tiedottamaan kouluja ja toimintaa toteuttavia seuroja ja muita yhdistyksiä Lasten Liike kerhotoiminnan aloittamisesta keväällä 2018.

Haluamme olla mukana edesauttamassa, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus mieleiseen harrastukseen. Kokosimme Olympiakomitean nettisivuille eri järjestöjen tarjonnasta esitteen, mihin on koottu liikunta- ja harrastejärjestöjen eri tuki- ja harrastusmuotoja kouluille.

Tutustu ja lue lisää:

https://www.olympiakomitea.fi/2017/09/04/jokaisella-lapselle-ja-nuorelle-mahdollisuus-mieleiseen-harrastukseen/