MAHDOLLISTAJAT

 

LASTEN LIIKKEEN TUKIJAT ELÄVÄT MUKANA PERHEIDEN ARJESSA

 

Liikkumattomuus ja syrjäytyminen ovat aikamme suuria ongelmia. Lasten Liikkeen avulla ratkomme yhdessä näitä ongelmia, lisäämme lasten hyvinvointia ja elämme mukana perheiden arjessa.

Toimintaa voi tukea joko suorin lahjoituksin tai vastikkeellisen sponsorointiyhteistyön kautta. Lahjoitukset voi kohdistaa alueellisesti yrityksen lähialueelle ja näin helpottaa myös henkilöstön arkea.

Olethan yhteydessä kun yrityksenne haluaa tehdä hyvää. Rakennetaan yhdessä juuri teidän yritykselle sopiva toimintatapa.

Lisätiedot: Mikko Selin, mikko.selin at olympiakomitea.fi

Lasten Liike on palkittu vuoden vastuullisuuskampanjana Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi ry:n toimesta. Sponsorointitekona Lasten Liike edustaa modernia arvolähtöistä, strategiaperusteista ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa tekemistä.

KIITOS TUKIJOILLEMME: 

Pääkumppani

 

 

”Koko Suomen valmisruokatalona meille on tärkeää olla vauhdittamassa lapsiperheiden monipuolista liikkumista ja hyvinvointia. Kun arki on sujuvaa, siihen mahtuu myös sopivasti liikuntaa.”

Tia Yrjölä, kuluttajakokemuksesta vastaava johtaja

 

 

Kumppanit

 

”Jos liikkumaton elämäntapa omaksutaan jo lapsena, pysyy liikkumisen kynnys korkealla myös aikuisiässä.

Me Bayerilla haluamme edistää terveitä elintapoja ja varmistaa, että kaikilla kouluikäisillä lapsilla on tasa-arvoinen mahdollisuus harrastaa liikuntaa. Siksi tuemme Olympiakomitean järjestämää Lasten Liike -harrastustoimintaa.”

Kati Nyman, viestintä- ja yhteiskuntajohtaja, Bayer Nordic

”Liikkumattomuuden haaste on yhteinen ja koskettaa meitä kaikkia. Liikkumisen mallit syntyvät jo nuorena ja niiden vaikutukset kantavat pitkälle elämän kaikilla eri osa-alueilla. Me SRV:llä pyrimme parantamaan tilannetta rakentamalla kaupunkirakenteeseen koulujen ja asuinkortteleiden pihoille leikkipuistoja, jotka rohkaisevat liikkumaan. Olen erittäin iloinen, että nyt pääsemme ennaltaehkäisemään liikkumattomuuden haittoja myös tukemalla lasten liikuntaharrastuksia Olympiakomitean kanssa.”

Saku Sipola, toimitusjohtaja, SRV

TOIMINTAA OVAT MYÖS TUKENEET:

Alsemet

Eazybreak

Fazer

HK

Kainuun Kokoomus

Konsulttitoimisto Seppo Hoffren

Lahden Energia

Lappset

Laukaan Betoni

Lisäpalvelu

Maitomaa

Mondi Group

 

Muuratpuu Pohjoinen

Observice

OP Etelä-Karjala

OP Helsinki

OP Lounaisrannikko

OP Mäntsälä

OP Oulainen

OP Tampere

Osuuskauppa Keskimaa

OP Turku

OP Vaasa

Pelican Self Storage

Pohjola Vakuutus

Rakennusliike Avikainen

Reima

SP Stainless

Stadium

Sydänturva

Unilever

UPM

Visma

Yritysmaratonviesti

EHDOTA TUKIJAA

Lasten Liike -kerhot toimivat lahjoitusvaroin. Minkä yrityksen kannattaisi mielestäsi tukea paikallista lasten liikuntaa? Kerro niin olemme yritykseen yhteydessä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

13 + 5 =