MAHDOLLISTAJAT

 

LASTEN LIIKKEEN MAHDOLLISTAJAT ELÄVÄT MUKANA PERHEIDEN ARJESSA

 

Liikkumattomuus ja syrjäytyminen ovat aikamme suuria ongelmia. Lasten Liikkeen avulla ratkomme yhdessä näitä ongelmia, lisäämme lasten hyvinvointia ja elämme mukana perheiden arjessa.

Toimintaa voi tukea joko suorin lahjoituksin tai vastikkeellisen sponsorointiyhteistyön kautta. Lahjoitukset voi kohdistaa alueellisesti yrityksen lähialueelle ja näin helpottaa myös henkilöstön arkea.

Olethan yhteydessä kun yrityksenne haluaa tehdä hyvää. Rakennetaan yhdessä juuri teidän yritykselle sopiva toimintatapa.

Lisätiedot: Mikko Selin, mikko.selin at olympiakomitea.fi

Lasten Liike -kerhot eivät ole mahdollisia ilman tukijoitamme!

Lasten Liike on palkittu vuoden vastuullisuuskampanjana Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi ry:n toimesta. Sponsorointitekona Lasten Liike edustaa modernia arvolähtöistä, strategiaperusteista ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa tekemistä.

KIITOS TUKIJOILLEMME: 

Pääkumppani

 

 

”Liikunta, monipuolinen ruoka ja riittävä lepo ovat arjen hyvinvoinnin peruspilareita. Koko perheen arki sujuvoituu kun lapset pääsevät liikkumaan heti koulun jälkeen. Tähän Lasten Liikkeen iltapäiväkerhot tuovat erinomaisen ratkaisun.”

Anu Lehtinen, viestintäpäällikkö

 

 

Kumppanit

 

”Haluamme olla mukana kumppanuuksissa, joilla on suuri vaikutus perheiden hyvinvointiin ja paikkakuntien elinvoimaisuuteen.

Liikunnan lisäämisellä on useita suotuisia vaikutuksia ja tutkimusten mukaan se esimerkiksi edistää oppimista. Hienoa on myös se, että Lasten Liikkeen tuella järjestetty iltapäivätoiminta helpottaa perheiden arjen hallintaa.”

Pirkko Harrela, sidosryhmäsuhdejohtaja

”Kun lapsi tulee kotiin hymyilevänä, punaposkisena ja vaatteet ruohonvihreässä on takana onnistunut päivä.

Elämäntapojen muuttuessa ja harrastusten kustannusten yhä noustessa, me haluamme olla mukana tukemassa laadukasta paikallista toimintaa, joka rohkaisee lapsia liikkumaan, kokemaan ja oppimaan uutta. Lasten Liike on tähän oivallinen keino.”

Eeva-Leena Tiainen, markkinointipäällikkö

TOIMINTAA OVAT MYÖS TUKENEET:

Alsemet

Eazybreak

Fazer

HK

Kainuun Kokoomus

Konsulttitoimisto Seppo Hoffren

Lahden Energia

Lappset

Laukaan Betoni

Lisäpalvelu

Maitomaa

Mondi Group

 

Muuratpuu Pohjoinen

Observice

OP Etelä-Karjala

OP Helsinki

OP Lounaisrannikko

OP Mäntsälä

OP Oulainen

OP Tampere

Osuuskauppa Keskimaa

OP Turku

OP Vaasa

Pelican Self Storage

Pohjola Vakuutus

Rakennusliike Avikainen

Reima

SP Stainless

Stadium

Sydänturva

Visma

Yritysmaratonviesti

EHDOTA TUKIJAA

Lasten Liike -kerhot toimivat lahjoitusvaroin. Minkä yrityksen kannattaisi mielestäsi tukea paikallista lasten liikuntaa? Kerro niin olemme yritykseen yhteydessä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

3 + 10 =

 

                                Lasten Liike