MAHDOLLISTAJAT

Yritykset ovat osa yhteiskuntaa ja menestyvät yritykset ratkovat yhteiskunnallisia haasteita. Liikkumattomuus ja syrjäytyminen ovat aikamme suuria ongelmia. Lasten Liikkeen kautta yritys ratkoo näitä ongelmia, lisää lasten hyvinvointia ja elää mukana perheiden arjessa.

 Yritys voi olla mukana Lasten Liikkeessä suorin lahjoituksin tai vastikkeellisen sponsorointiyhteistyön kautta. Lahjoitukset voi kohdistaa alueellisesti yrityksen lähialueelle ja näin helpottaa myös henkilöstön arkea.

Lasten Liike on palkittu vuoden vastuullisuuskampanjana Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi ry:n toimesta. Sponsorointitekona Lasten Liike edustaa modernia arvolähtöistä, strategiaperusteista ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa tekemistä.

 Olethan yhteydessä kun yrityksenne haluaa tehdä hyvää. Rakennetaan yhdessä juuri teidän yritykselle sopiva toimintatapa.

Lisätiedot: Mikko Selin, mikko.selin at olympiakomitea.fi.

Alta löydät tietoja Lasten Liikkeen toiminnan tukijoista. Kiitos teille kaikille, jotka olette mukana tuomassa iloa ja liikettä lasten iltapäiviin!

Lasten Liike -kerhot eivät ole mahdollisia ilman teitä!

Perustajakumppani

”Vuosina 2015-2016 kymmenellä eri paikkakunnalla toteuttamamme erittäin positiivisen vastaanoton saanut Lasten Liike -pilotti vakuutti meidät siitä, että toimintaa kannattaa jatkaa. Fazerille on kunnia-asia olla mukana lasten liikkeen lisäämisessä käynnistyvän laajemman toiminnan kautta. Haluamme hankkeen avulla kohdistaa tukeamme isommalle joukolle ja samalla olla vaikuttamassa meille tärkeään teemaan, lasten hyvinvointiin. Liikkumattomuuteen puuttumisella voi olla merkittävä vaikutus koko Suomen elinvoimaisuudelle. Olen hyvilläni siitä, että mukaan on jo tässä vaiheessa lähdössä muitakin yrityksiä.”

Christoph Vitzthum, konsernijohtaja

Kumppanit

”Haluamme olla mukana kumppanuuksissa, joilla on suuri vaikutus perheiden hyvinvointiin ja paikkakuntien elinvoimaisuuteen.

Liikunnan lisäämisellä on useita suotuisia vaikutuksia ja tutkimusten mukaan se esimerkiksi edistää oppimista. Hienoa on myös se, että Lasten Liikkeen tuella järjestetty iltapäivätoiminta helpottaa perheiden arjen hallintaa.”

Pirkko Harrela, sidosryhmäsuhdejohtaja

”Kun lapsi tulee kotiin hymyilevänä, punaposkisena ja vaatteet ruohonvihreässä on takana onnistunut päivä.

Elämäntapojen muuttuessa ja harrastusten kustannusten yhä noustessa, me haluamme olla mukana tukemassa laadukasta paikallista toimintaa, joka rohkaisee lapsia liikkumaan, kokemaan ja oppimaan uutta. Lasten Liike on tähän oivallinen keino.”

Eeva-Leena Tiainen, markkinointipäällikkö

Lasten Liike -kerhoja ovat myös tukeneet:

Alsemet

Eazybreak

Kainuun Kokoomus

Konsulttitoimisto Seppo Hoffren

Lappset

Laukaan Betoni

Lisäpalvelu

Maitomaa

Mondi Group

 

Muuratpuu Pohjoinen

Observice

OP Etelä-Karjala

OP Helsinki

OP Lounaisrannikko

OP Mäntsälä

OP Oulainen

OP Tampere

Osuuskauppa Keskimaa

OP Turku

OP Vaasa

Pelican Self Storage

Pohjola Vakuutus

Rakennusliike Avikainen

Reima

SP Stainless

Stadium

Visma

Yritysmaratonviesti

EHDOTA TUKIJAA

Lasten Liike -kerhot toimivat lahjoitusvaroin. Minkä yrityksen kannattaisi mielestäsi tukea paikallista lasten liikuntaa? Kerro niin olemme yritykseen yhteydessä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

11 + 7 =