Lasten Liike -starttirahahakemuksia saapui maaliskuun aikana lähes 600. Huippua!
Liikuntakerhoja saadaan perustettua jälleen syksyllä eri puolille Suomea.

Lasten Liike -kerhotukea haettiin jälleen ahkerasti. Hakemuksia saapui koko maasta – aina Leviltä Hankoon ja Enolta Vaasaan. Hakijoina oli liikunta- ja urheiluseuroja, nuoriso-, setlementti- ja vanhempainyhdistyksiä, lastensuojelujärjestöjä sekä syöpäyhdistys. Noin puolet hakijoista oli uusia.

– Upeaa, että erilaiset järjestöt ja yhdistykset ovat löytäneet toimintamme ja haluavat mukaan. Tämä on selvä viesti, että Lasten Liike nähdään yhteisenä keinona lisätä iloista yhdessä olemista koulupäivän yhteydessä, iloitsee Lasten Liikkeen asiantuntija Maria Ulvinen.

Saapuneissa hakemuksissa sisällöiksi nousivat monet tutut kestosuosikit, kuten pesäpallo, jalkapallo, salibandy, voimistelu ja yleisurheilu. Mukaan lajikirjoon mahtui myös mm. uimahyppyjä, miekkailua, tanssia, pyöräilyä ja frisbeegolfia. Syksylle on siis luvassa jälleen riemukkaita iltapäiviä!

Lasten Liike -tuensaajat julkaistaan loppukeväästä Lasten Liikkeen sivuilla.

Kiitokset kaikille hakijoille!

 

Lahjoituksilla ja yritysten tuella liikuntakerhoja lapsille

Lasten Liikkeessä mukana olevat kerhot ovat lapsille ilmaisia tai hyvin edullisia (esim. 2 euroa kerta). Toiminta rahoitetaan yritysten tuella ja yksityisin lahjoituksin.

Lasten Liike polkaistiin käyntiin 2016  yhdessä Fazerin kanssa ja se palkittiin vuoden vastuullisuuskampanjana 2017 Suomen Sponsorointi- ja Tapahtumarkkinointi ry:n toimesta.

Toiminta on kasvanut vuosittain ja  Lasten Liike kerhoja on jo lähes sadalla paikkakunnalla ympäri Suomen. Kerhojen ohjauksesta vastaavat lähes 300 urheiluseuraa ja muuta paikallista yhdistystä. Lasten Liikkeen tavoitteena on tuoda iltapäivien liikuntakerhot jokaisen lapsen ulottuville. Nyt 2/3 lapsista on toiminnan ulkopuolella, vaikka suurin osa haluaisi mukaan.

Lasten Liikkeelle lahjoitusvarat ohjautuvat paikaillisille yhdistyksille kerhojen ohjaajakorvauksiin. Tee hyvä teko ja anna lapselle liikuntakerho:  https://www.lastenliikeiltapaiva.fi/lahjoita/