Ota osaa hyväntekeväisyyshaasteeseen ja tue lasten liikuntaa!

Reima haluaa juuri sinut ja perheesi mukaan maailmanympärimatkalle! Voit osallistua hyväntekeväisyyshaasteeseen liikkumalla. Reima lahjoittaa jokaisesta liikkumastasi kilometristä 37 senttiä Lasten Liike -liikuntakerhojen toimintaan. Kiertämällä maapallon ympäri saadaan kokoon upeat 15 000 euroa ja liikuntakerhoja yli 500 lapselle koko vuodeksi!

 

Pelillistäminen riemastuttaa ja innostaa lapsia liikkumaan

– Olemme huomanneet, että pelillistäminen innostaa nykyajan lapsia, joten päätimme hyödyntää ReimaGO:ta myös hyväntekeväisyyshaasteessamme. Mitä enemmän liikutaan, sitä pidemmälle sovelluksessa edetään. Nyt tavoitteena on päästä yhdessä maapallon ympäri, kuvailee ReimaGOn tuotekehityksestä vastaava Mikko Linnaluoma.

ReimaGO koostuu aktiivisuusrannekkeesta ja lapsille suunnatusta sovelluksesta, jonka voi ladata ilmaiseksi omalle mobiililaitteelle. Sovellus auttaa vanhempia seuraamaan oman lapsen päivittäistä aktiivisuutta.

– On hieno juttu, jos pelillistämisellä saadaan lasten kokonaisliikuntamäärät nousemaan, toteaa Olympiakomitean lasten liikunnan asiantuntija Maria Ulvinen.

– Alakouluikäisten pitäisi liikkua päivittäin useampi tunti monipuolisesti ja hengästyttävästi, jotta liikunta tukisi lapsen normaalia kasvua ja kehitystä. Suositus toteutuu tällä hetkellä ihan liian harvalla. Erilaiset liikunnan määrää seuraavat sovellukset ovat nykypäivänä hyvä keino innostaa niin lapsia kuin aikuisia liikkeelle.

 

Reima on tukenut Lasten Liike -liikuntakerhojen perustamista alusta asti

– Me Reimalla uskomme, että aktiivinen lapsuus on hyvän elämän perusta ja koostuu pienistä hetkistä, joista jokaisella on merkitystä. Lapset kyllä liikkuvat, kunhan me aikuiset järjestämme siihen mahdollisuuden, kertoo Reiman toimitusjohtaja Elina Björklund.

– Toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu haasteeseemme ja lähtee mukaamme maailmanympärimatkalle – siten saamme paljon uusia liikuntakerhoja käyntiin, Björklund jatkaa.

Lasten Liike -liikuntakerhot tuovat iloa ja liikettä alakouluikäisten iltapäiviin. Kerhot ovat lapsille maksuttomia tai hyvin edullisia. Toiminnan arvoissa korostetaan monipuolista liikuntaa, laadukkuutta ja edullisuutta. Kerhoihin tavoitellaan erityisesti lapsia, joilla ei ole muuta liikuntaharrastusta.

Lasten Liike -liikuntakerhot toimivat pääosin lahjoitusvaroin. Varat kohdistetaan liikuntakerhojen pyörittämiseen eri puolille Suomea. Nyt myös yksityiset henkilöt voivat tukea kerhojen perustamista! Lue lisää lahjoita-sivultamme.

Tsekkaa Reiman Facebook-sivut ja osallistu liikuttavaan hyväntekeväisyyshaasteeseen!