Reima lahjoitti jokaisesta elokuussa myydystä lasten Reima-jalkineparista 4 euroa Olympiakomitean Lasten Liike -iltapäiväkerhojen toimintaan. Kampanjan ansiosta 1500 lasta voi osallistua kaksi kertaa maksuttomaan liikunnalliseen iltapäiväkerhoon koulupäivän jälkeen. 

 Lasten liikkumisen tukeminen on lähellä meidän ja asiakkaidemme sydämiä, siksi halusimme tehdä hyväntekokampanjan, jossa teemme lahjoituksen lasten liikunnan hyväksi asiakkaidemme puolesta. Kampanjan onnistuminen on merkki siitä, että Suomalaiset pitävät lasten liikuntaa ja yhdenvertaisia harrastusmahdollisuuksia merkittävänä osana onnellista lapsuuttaKiitämme asiakkaitamme hienosta yhteistyöstä! toteaa Reiman kansainvälinen markkinointipäällikkö Päivi Koskela. 

 

Liikuntakerhoilla iloa ja liikettä lasten iltapäiviin 

Ulkona liikkuminen säässä kuin säässä kuuluu suomalaiseen elämäntapaan. Se on ollut peruslähtökohtana myös Reiman lastenvaatteiden ja -jalkineiden suunnittelussa yrityksen alkuajoista lähtien. Laadukkaat, vuodenaikaan sopivat vaatteet ja jalkineet kannustavat lapsia lähtemään ulos ja liikkumaan.    

Kavereiden kanssa ulkona liikkuminen on vieläkin hauskempaa. Valitettavasti moni lapsi kärsii yksinäisistä iltapäivistä koulun jälkeen. Lääkettä lasten yksinäisyyteen ja liikkumattomuuteen tarjoavat Olympiakomitean koordinoimat maksuttomat Lasten Liike -iltapäiväkerhot. Kerhojen tarkoituksena on tarjota kaikille lapsille iloa ja liikettä koulupäivän jälkeen.  

Reima on yksi Lasten Liike -toiminnan perustajista. Lasten Liikkeen toiminta käynnistyi vuonna 2016. Maksuttomille liikuntakerhoille on huikea tarve, sillä tutkimusten mukaan vain 1/3 lapsista liikkuu kehityksensä kannalta riittävästi ja moni vanhempi tuskastelee harrastusten kustannusten kanssa.  

 

Lasten Liike kiittää Reimaa lahjoituksesta  

– Kiitos kaikille Reiman asiakkaille upeasta lahjoituksesta lasten hyväksi. Koronan myötä perheillä on taloudellisesti tiukkaa ja moni iltaharrastus ovat tauolla. Nyt on entistä tärkeämpää varmistaa, että kaikki lapset pääsevät päivittäin liikkumaan kavereitten kanssa! Meillä ei ole varaa maksaa laskua mikä seuraa siitä, jos lapset passivoituvat ja jäävät yksin – summaa Lasten Liike -kumppanuuksista vastaava liiketoimintajohtaja Mikko Selin Olympiakomiteasta. 

 

Pienellä rahalla iso vaikutus pienelle ihmiselle!   

Sinäkin voit olla mukana tuomassa iloa ja liikettä lasten iltapäiviin! Lasten Liikkeelle osoitetut lahjoitukset kohdennetaan paikallisille yhdistyksille liikuntakerhojen käynnistämiseen. Tästä pääset tekemään lahjoituksen. Haluan lahjoittaa.