Suomen Olympiakomitea ja WithSecure™ (aiemmin F-Secure yritystietoturva) ovat julkistaneet kumppanuuden, jonka tavoitteena on tuoda tuloksellinen kyberturvallisuus Suomen urheilu- ja liikuntayhteisöön. Kumppanuuden tavoitteena on parantaa Suomen urheilu- ja liikuntayhteisön resilienssiä turvallisuus- ja yksityisyysriskejä vastaan. Yhteistyön myötä Olympiakomitea ja WithSecure luovat Suomeen turvallisemman ja tasa-arvoisemman ympäristön urheilulle ja liikunnalle.  

Tiistaina 15.8.2023 pelatussa WithSecuren Golf W/ Matilda Invitational -tilaisuudessa osallistujat pääsivät päivän aikana pelaamaan yhdessä Suomen ykkösgolffarin, Matilda Castrenin, kanssa sekä haastamaan hänet Beat the Pro for Good -hyväntekeväisyyskisassa. Haasteessa pottia kerättiin tuoreen kumppanin, Suomen Olympiakomitean lasten harrastustoimintaa tukevalle Lasten Liike -ohjelmalle. 

”Olemme todella innoissamme ja kiitollisia, että tuore yhteistyökumppanimme WithSecure päätti ohjata hyväntekeväisyystuoton Lasten Liike -ohjelmaamme. Tämä osoittaa vahvaa sitoutumista ja konkretisoi yhteistyömme ydintavoitetta vahvistaa turvallinen ja tasa-arvoinen liikunta- ja urheiluympäristö suomalaisille”, Suomen Olympiakomitean asiakkuuspäällikkö Karri Koivu summaa.

Beat the Pro for Good -hyväntekeväisyyskisassa onnistumisia riitti ja lahjoitussummaksi kertyi 2 600 euroa

”Liikkuva elämäntapa opitaan usein jo nuorena ja se kantaa läpi koko elämän, jolloin sillä on suuri merkitys myös työelämässä jaksamisen kannalta. Me WithSecurella haluamme osaltamme auttaa lapsia ja nuoria monipuolisten, terveellisten ja turvallisten liikuntaharrastusten pariin. Siihen Lasten Liike tarjoaa erinomaiset puitteet”, kertoo WithSecuren Suomen kaupallinen johtaja Teppo Kilpeläinen. 

Kuvassa vas. Karri Koivu, Matilda Castren, Teppo Kilpeläinen. Kuva: Jani Telatie